O a ituaiga ma maketi o fale faʻapitoa?

O fale faʻapitoa, e taʻua foi o fale faʻapipiʻi, e fausia i le faʻaogaina o le gaosiga o fale gaosi oloa.O nisi po'o vaega uma o lo'o fausia e ala i le fa'apipi'iina i totonu o se falegaosimea ona momoli lea i le nofoaga faufale e fa'aputuina e feso'ota'iga fa'alagolago.E taʻua o fale gaosi oloa poʻo fale gaosi oloa i Sisifo ma Iapani.

982b106c1de34079a59a1eb3383df428

O fale faufale a Saina e mafai ona toe maua i tua i le 1980s, ina ua fa'alauiloa e Saina fale fa'apitoa mai Iapani ma fausia ai le fiaselau o fale maualalalo ma le fausaga u'amea mama.Ma i le vaitau o le 1990, o le tele o kamupani mai fafo na ulufale atu i le maketi i totonu o le atunuʻu ma fausia ai le tele o fogafale malamalama uamea tuʻufaʻatasia fale nofoia.
i Beijing, Shanghai ma isi nofoaga.E na'o tausaga talu ai nei na fa'asolosolo malie ai le atina'eina o pisinisi faufale tu'ufa'atasi i se fua tele.I le taimi nei, ua faia se faiga muamua i Saina i suʻesuʻega ma atinaʻe, mamanu ma gaosiga, fausiaina ma faʻapipiʻi.

2021_08_10_09_52_IMG_3084

O le a le tele o le tele o le maketi?

1. Maketi fale tumaoti

E tusa ai ma tala faʻatatau, o le faʻatupulaia o tausaga taʻitasi o villa i le taulaga ma fale nofo tasi i tua e faʻamoemoeina e tusa ma le 300,000, e fetaui ma le fua faatatau o le faʻaogaina o fale tuʻufaʻatasia mo taimi pupuu, ma o le manaʻoga mo fale maualalo tuʻufaʻatasia i lenei vaega maketi o le a e tusa ma le 26,000 i le 2020. I le lumanaʻi tulaga maualuga ma umi,
o le manaoga faaletausaga mo fale maualalo tu'ufa'atasi e tusa ma le 350,000 iunite.

2. Turisi ma maketi tafaoga

Talu ai o lo'o i ai pea turisi i totonu o le atunu'u, o lenei fa'atonuga e na'o se afi fa'atupu fa'aola pu'upu'u ma feololo.O loʻo faʻatatauina o le tupe faʻafaigaluega i le fausiaina o le a tusa ma le RMB 130 piliona i le 2020, ma o loʻo faʻatatauina o le tau o maketi o fale tuʻufaʻatasia maualalo e tusa ma le RMB 11 piliona.
Ma o le faʻafaigaluegaina o faletalimalo, ona o le faʻagesegese atoa o pisinisi faletalimalo i totonu o le atunuʻu, o loʻo faʻamoemoe e aumaia ai le 680,000 sikuea mita o manaʻoga maketi i le 2020.

3. Maketi penisione

E tusa ai ma le fuafuaga a le Matagaluega o Mataupu Tau le Va o Tagata, o le ai ai se vaeluaga o le fausiaina o le 2.898 miliona moega i Saina i le 2020. Faʻavae i luga o lenei faʻatusatusaga, pe a fai o le faʻaogaina o fale tuʻufaʻatasia e oʻo atu i le 15% i le 2020, fale tausi matua. o le a aumaia ai se manaoga fou faufale e 2.7 miliona sikuea mita.

I se tulaga lautele, faʻatasi ai ma le faʻatusatusaga o loʻo i luga, i le isi 3-5 tausaga, o le maketi o fale maualalo o le a tusa ma le 10 piliona yuan i se taimi pupuu, ma o le a avea ma 100 piliona yuan i le umi i le 15- 20 tausaga.

2021_08_10_10_14_IMG_3147

Avanoa

1. O lo'o fa'aauau pea le fa'atauaina

O loʻo iai pea le avanoa e faʻaleleia atili ai tulaga o fale o tagata Saina.I le 2014, na tuuina mai e le Malo(2014-2020), lea na faʻamalamalamaina ai le sini o le faʻalauteleina o le faʻaogaina o le taulaga.I le tasi itu, i le faagasologa o le talepeina o le aai tuai ma tagata nonofo i femalagaaiga i le faagasologa o le taulaga,
e tatau ona faʻamautinoa le olaga i aso uma o tagata nofoia, o lea e manaʻomia ai le tele o fale e fausia vave i nisi o eria e le lava fale.I le isi itu, o le fausiaina o le aai fou e sili atu le gauai atu i le puipuiga o le siosiomaga ma le faʻaolaina o le malosi nai lo le taimi muamua.O le mea lea e fa'amausaliina ai le mea moni e fa'apea, o fale tu'ufa'atasia ua uma ona fa'apipi'iina, e maua ai le lafulemu o eleele mo galuega.

2. O lo'o si'itia le pisinisi turisi

Faatasi ai ma le faateleina o le tamaoaiga lautele ma le tulaga o le faʻaleleia o le taumafa, o le faʻaaogaina o tagata tafafao maimoa a tagatanuu Saina o loʻo i ai i le tulaga o le faʻatupulaia o mea pāpā.E tusa ai ma le 2016 China Tourism Investment Report na tuʻuina mai e le National Tourism Administration, o loʻo faʻaauau pea le vevela o pisinisi tafafao maimoa ma o se auala fou mo tupe faʻapisinisi.
Faatasi ai ma i latou, o le fausiaina o aseta, fausiaina o paka, faʻatauga ma le faʻatauga o faʻatauga o faʻatonuga autu ia o tupe teufaafaigaluega, ma o nei vaega o loʻo faʻamoemoe e avea ma nofoaga fou o le tuputupu aʻe o pisinisi fale fale maualalo.

3. Sau le matua

O le matua e le gata ina faʻamalosia ai le atinaʻeina o fale faʻapipiʻi i le tulaga o punaoa o tagata faigaluega, ae faʻapea foʻi fale matutua o se tasi lea o vaega taua o maketi i le tulaga o manaʻoga.E ui o le tulaga avanoa o moega i totonu o fale penisione o loʻo i ai nei e leʻi faʻaleleia atili ona o le tau ma le faʻamaoni o auaunaga, i se tulaga lautele, o le a tele atu moega mo tagata matutua i Saina i se taimi pupuu.

b3173541bdbd4285847677d5620e5b76

O a mea e mafua ai le atinaʻeina o pisinisi?

1. Le lava tagata faigaluega ma le siitia o tau o tagata faigaluega

I tausaga talu ai nei, ua faʻaitiitia le fua o fualaʻau a Saina, o loʻo oʻo mai le sosaiete matutua, ma ua leiloa le lelei o tufatufaga o tagata.I le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le Initaneti, o le tele o tagata faigaluega talavou o loʻo galulue i le faʻaalia o le tilivaina, ave i fafo ma isi pisinisi faʻalauiloa.Ua atili ai ona faigata ma taugata le faafaigaluegaina o tagata faufale.
Pe a faatusatusa i le fausiaina masani, o le faʻapotopotoga tuʻufaʻatasia fale faʻaaogaina vaevaega lelei o galuega e faʻaleleia atili ai le gaosiga lelei ma faʻaitiitia ai le manaʻoga o tagata faigaluega.Ma o le falegaosimea fa'atosina gaosiga e mafai ona tu'uina atu le ta'aloga atoatoa i le fua fa'atatau, ina ia maua ai le fa'amanuiaga tau i le si'osi'omaga fa'atauva o le si'itia o tau o tagata faigaluega.

2. Puipuiga o le siosiomaga ma le faasaoina o le malosi

I tausaga talu ai nei, o le manaʻoga o le puipuiga o le siosiomaga faʻaagafesootai ua faʻateleina le lauiloa, o le leo o le puipuia o fafie, faʻaitiitia le lafoaia o otaota otaota otaota ma otaota faufale o loʻo faʻateleina i lea aso ma lea aso, o mea faufale o le fausaga uʻamea ma ona fale ei ai tulaga lelei masani i lenei. faaaloalo.

3. Malosiaga tau tamaoaiga

O le tamaoaiga i totonu o le atunuʻu ua ulufale atu i le tulaga o loʻo i ai nei o le tuputupu aʻe tumau pe a maeʻa le faʻatupulaia o le televave-saosaoa, o lea ua amata ai ona tulituliloa e pisinisi se faʻalapotopotoga sili atu ona lelei.O le fa'apu'upu'u o le taimi fau ma fa'avavevave le fa'atau pisinisi o le mana'oga masani lea o le tele o atina'e, ma o fale tu'ufa'atasi o se fofo lelei.

4. Faiga fa'avae fa'amalosi a le Malo

O fale fa'atosina e fa'amalosia e le malo ma lagolagoina e le tele o faiga fa'avae.O le mea moni, na faʻaofi e le malo amaFaiga faʻavae, e pei o le faʻatonuga lautele ua manino e uiga i sini atinaʻe pisinisi,
e oʻo atu i le 2020 o le fausiaina o le atunuʻu na faʻatulagaina mo le 15% o fale fou, o manaʻoga autu i le sili atu i le 30% i le 2025. I le tulaga o le faʻatinoina o le sima, o malo faʻapitonuʻu i laʻasaga uma ua faʻalauiloaina foi faiga faʻavae, e aofia ai mo tagata atiae ma faufale, O loʻo i ai manaʻoga i luga o le aofaʻi o faʻapotopotoga mo talosaga tau atinaʻe fou, ma faʻamalosia e pei o malologa o lafoga poʻo taui e tasi le taimi e
tu'uina atu i atina'e e fa'amalieina mana'oga.O lo'o iai fo'i fa'amalosi mo tagata fa'atau e fa'atau fale ua uma ona fai.

cc7beef3515443438eec9e492091e050


Taimi meli: Me-13-2022