I le fa'alavelave fa'aleaganu'u o lo'o i ai nei, matou te ola ma oti fa'atasi ma oe

“Ina ua ou iloa o le a vave ona gaosia e le matou fale gaosi se potu e fai ai pusa mo le falemaʻi tuufua, na ou naunau e sau, ae na nana e le toʻalua o laʻu tama le ki o le taavale ona o le fefe i lamatiaga o tagata falegaosimea. Ae i le avea ai ma se tamaloa, e seasea maua e le atunuu le lototele e tauave ai le tiute. Na ou mauaina laʻu ki avanoa ma loʻu toʻalua i loʻu tua ma alu ese mai le taʻavale.

O se fe'au lea a WeChat na maua i luga o le telefoni a Chengdong Camp Hebei Company General Manager Zhang Guoyong i le amataga o le aso lona tolu o le Tausaga Fou.O le tagata na auina atu le feʻau o Wang Wei, o se tagata faigaluega pito i luma mai Chengdong i Xiongʻan, Hebei.I le taimi nei, e le mafai e le atunuu o Saina ona lagona le tele o le siosiomaga o le Spring Festival, ma o Saina atoa o loʻo ufitia i le puao o le faʻamaʻi fou.Ina ia faʻamautinoa le tuʻuina atu o le "Xiaotangshan Hospital" i le tele o taulaga, na tuʻuina atu ai e le tolauapiga a Chengdong se faʻatonuga faʻafuaseʻi i tagata faigaluega uma i le taeao o le aso muamua o le tausaga fou.O le tagata faigaluega o Wang Wei, o loʻo amoina lona toʻalua i lona tua, na alu atu i le fale gaosi oloa ma le ki faʻaagaga o le taavale e auai i le gaosiga malosi.

I le taeao o le aso lona fa o le Tausaga Fou, sa tapunia ma tapunia le nuu i Fucheng, Hengshui, Hebei, ma sa leai se felauaiga lautele e sau i totonu ma fafo.O An Shuquan, o se tagata o le nuu i Fucheng, o le taʻitaʻi o le au gaosiga o le tolauapiga a Chengdong.I le faalogoina o le valaau a le kamupani, sa ia le popole i le faamavae atu i ona tauaiga.Sa savali o ia i luga o le auala o le atunuu i totonu o nuu e ono ma faanatinati atu i le nofoaga o nofoaafi., Faʻanatinati atu i Lutai, Hebei, ma o ia o le tagata muamua na taunuu i le fale gaosi Chengdong, vave tuʻu i totonu o sauniuniga amata faʻalavelave.

I le aso lona lima o le Tausaga Fou, na utaina ai le vaega muamua i loli mo le fausiaina o le falemaʻi "Xiaotangshan" i Xiʻan.I le taimi nei, ua 500 fale ua tuʻuina atu.

O le aso lona valu o le tausaga fou na fa’amae’a ai le potu fa’apitoa mo togafitiga o fiva na foa’i atu i le falema’i o le Lutai Economic Development Zone.

O le faʻamaʻi faʻafuaseʻi o le pale fou e aʻafia ai loto o tagata Chengdong uma.O le taimi lava na tatagi ai le logo o le Spring Festival, na vave ona potopoto tagata Chengdong ma faʻafesoʻotaʻi mea ma felauaiga taavale i le aso muamua o le tausaga fou.Sa saunia se faasologa o galuega sauniuni mo le tausaga lona lua.Na latou toe foʻi i le falegaosimea ma toe faaauau galuega taʻitasi.I le aso lona lima o le Tausaga Fou, na tuʻuina atu ai le vaega muamua o fale pusa.E oʻo mai i le taimi nei, o loʻo tauivi tagata Chengdong mo le toe faʻaleleia ma le faʻalauteleina o le Falemai o Beijing Xiaotangshan, le fausiaina o le Falemai Isolation Xiʻan ma le tele o faʻamaʻi.

Chengdong, pe a lamatia le au sulufai i totonu o le atunuu, ua faʻaalia i taimi uma le matafaioi ma le matafaioi o se pisinisi tumaoti sili ona lelei.A o vevesi le SARS i le 2003, na taʻitaʻia e le Taʻitaʻifono Zhao Junyong tagata faigaluega a le kamupani e tau i le ao ma le po i le pito i luma o le taua faasaga i le SARS, fausia se 5,000 sikuea mita le falemaʻi fatafata SARS i le fitu ao ma po.Ina ua maeʻa le mafuie i Wenchuan, sa popole tagata Chengdong e uiga i le vaega o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma faʻavavevave e fausia le aoga muamua o le Hope Primary School ina ua maeʻa le mafuiʻe ma le saoasaoa sili ona saoasaoa ... O loʻo feagai nei ma le faʻamaʻi o le coronavirus, o tagata Chengdong e tatau ona auai i le faʻamaʻi.

E le mafai ona galo ia i tatou le vaaiga o loimata o le tina o le tamaitai fomai ma lana tama teine ​​o loo fusi i luga o le ea, o le vaaiga ootia o tagata totoa ma le faamoemoe o Wuhan o usuina le vii o le atunuu, ae le o loimata o le toeaina aʻoaʻoga Zhong Nanshan... Gaioiga o le fa'aaliga O le auala sili e alofa ai o le alofa e aunoa ma le fefe.

A aunoa ma ni fa'amatalaga mata'utia, ua fa'aogaina e tagata Chengdong ni fa'atinoga fa'amaoni e saofagā ai lo latou malosi i le manumalo fa'atasi a le atunu'u atoa i le fa'ama'i fou.O i tatou uma lava o lo'o togitogia le tala mafanafana Saina i se mama fou faaletausaga.

I le fa'alavelave fa'aleaganu'u o lo'o i ai nei, matou te ola ma oti fa'atasi ma oe.Afai lava e galulue faatasi tagata o le atunuu atoa ma faia se taumafaiga tuufaatasi, ma talitonu mautu o fuga o le cherry e tumu i vaitafe, o le a vave ona oo i le saimini vevela ma mago, ma o le a oo i le taimi e le o mamao le tautotogo!

I-le-fa’alavelave-a-le-atu-malo,-matou-o le a matou-ola-ma-mate-ma-oe-(1)
I-le-fa’alavelave-fa’ale-atu-nu’u o lo’o i ai nei,-matou-o le a matou-ola-ma-mate-ma-oe-(5)
I-le-fa’alavelave-le-atu-malo,-matou-o le a matou ola-ma-mate-ma-oe-(2)
I-le-fa’alavelave-fa’ale-atu-nu’u o lo’o i ai nei,-matou-o le a matou-ola-ma-mate-ma-oe-(4)

Taimi meli: Ian-07-2022