Na avea le Tolauapiga a Chengdong ma vaega pule o le Komiti o le Tausisia a le Atunuu a le Fono a Saina mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faavaomalo.

Na avea le Tolauapiga a Chengdong ma vaega pule o le Komiti o le Tausisia a le Atunuu a le Fono a Saina mo le Faalauiloaina o Fefaatauaiga Faavaomalo.

O le fa'afoega o le tausisia o le maatulimanu o le atina'e gafataulimaina a le kamupani ma o se fa'amaoniga taua mo kamupani e puipuia ma pulea tulaga lamatia o le tausisia ma fa'aleleia atili ai lo latou fa'atauva i le lalolagi.I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le tamaoaiga ma pisinisi faʻapisinisi, o malo o atunuʻu uma ua tuuto atu i le faʻavaeina ma le faatumauina o se atinaʻe, manino, ma saʻo pisinisi siosiomaga, ma faʻaauau pea ona faʻamalosia le vaavaaia o le tausisia.E le gata i lea, e ala i nisi o feagaiga faʻavaomalo ma taʻiala, o manaʻoga autu o le pulega o le tausisia ua fausia ai foi se maliega i le lalolagi atoa, ma o se seti o tulaga faʻavaomalo mo pulega o le tausisia o loʻo faasolosolo malie ona fausia.

I le aso 23 o Me, 2017, na pulefaamalumalu ai le Failautusi Aoao o Xi Jinping i le fonotaga lona 35 a le Central Leader Group for Comprehensively Deepening Reform ma toe iloilo ma faamaonia le "Vaai o Manatu i le Faatonutonuina o Amioga Pisinisi i fafo o Atinaʻe".I le aso 29 o Tesema, 2017, na tuʻuina atu ai e loʻu atunuʻu O le tulaga faʻale-atunuu o le GB / T35770-2017 "Taʻiala mo le Faʻatonuina o Faiga Faʻatonu", i le aso 1 o Iulai, 2018, o le a faʻatinoina aloaia le tulaga faʻale-atunuu mo pulega faʻapitoa.

I le aso 4 o Me, 2018, na faia ai e le Fono a Saina mo le Faʻalauiloaina o Fefaʻatauaʻiga Faʻavaomalo a le National Corporate Compliance Committee se fonotaga amata.Na valaaulia le Tolauapiga a Chengdong e auai i le sauniga amata o le vaega muamua o sui o le aufono e auai i le fonotaga.I le avea ai ma iunite lagolago, o le Ofisa o Faiga Faʻavae ma Tulafono Faʻatonutonu a le Komisi o le Vaavaaiga ma le Pulega o Aseta a le Setete o le Fono a le Setete, o le Matagaluega o Tupe Faʻaalu i Fafo ma le Galulue Felagolagomai a le Matagaluega o Pisinisi, ma taʻitaʻi talafeagai o le United Nations Global Compact na tuʻuina atu. lauga i le sauniga amata.

O le National Corporate Compliance Committee ose faiga galue e unaia le tausisia o kamupani.E taʻitaʻia e le faiga faʻavae a le atunuʻu, e tuʻufaʻatasia ai faʻalapotopotoga ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo popole ma lagolagoina le tausisia o kamupani i totonu ma fafo, ma aʻoaʻoina mai le poto masani faʻavaomalo faʻavaomalo e faʻalauiloa ai le tausisia o pisinisi, Faʻamama le siosiomaga maketi, faʻaleleia le tausisia, ma saunia se fa'amautinoaga malosi mo le fa'aleleia o kamupani fa'alelalolagi fa'atasi ma le fa'atauva i le lalolagi.

I le avea ai ma vaega muamua o faatonu, Chengdong Camp o le a sili atu ona gauai atu i le faamaoni ma le tausisia o gaioiga, tausisia tulaga saʻo ma pisinisi pisinisi, mulimuli i tulafono ma tulafono faatonutonu a le nofoaga o loʻo galue ai, ma faʻaleleia le faʻaleleia o le malamalama o tagata faigaluega i le tausisia. e ala i le faʻavaeina ma le faʻaleleia o se faiga faʻatautaia o le tausisia , Faʻaleleia se aganuu tausisia.

sifleimg


Taimi meli: Ian-07-2022