O le Ta'ita'ifono o Zhao Junyong o le Tolauapiga a Chengdong e tu'uina atu fa'ailoga i ē na manumalo i le ulua'i "Tolauapiga Fa'aaliga o Poloketi i fafo o Saina"

Mai Tesema 8th i le 9th, 2016, le 2016 Alamanuia Koneferenisi Faaletausaga a Saina Chamber o Pisinisi mo Konekarate mai fafo na faia ma le manuia i Nanchang, Jiangxi.O le autu o le fonotaga faaletausaga o le "vaavaai atu i le maketi inisinia o le lalolagi atoa ma le talanoaina o tulaga tau atinae o alamanuia", lea na tosina mai ai sui o le fono ma kamupani sui.Toeitiiti atoa le 500 sui sa auai.

O le Ta'ita'ifono o Zhao Junyong o le Tolauapiga a Chengdong na te tu'uina atu fa'ailoga i ē na manumalo i le Tolauapiga Fa'ata'ita'i Poloketi a Saina i fafo (4)

I le fonotaga faaletausaga o lenei tausaga, sa i ai se mataupu fou na matua mata’ina, ma o le sauniga lea o le tuuina atu o le “China Overseas Project”.
Tolauapiga Fa'aaliga" mea na tupu.

O lenei fa'amoemoe o se fa'alavelave fou e ta'ita'ia e le China International Contractors Association, lagolagoina e le "International Engineering and Labor" magazine, ma lagolagoina e le galulue fa'atasi a Beijing Chengdong International Camp Integrated Housing Co., Ltd. E fa'amoemoe e atagia ai le taua o le Saina. kamupani inisinia mai fafo i tagata faigaluega.Tausiga a le tagata, faʻamaonia le tulaga o le pulega o galuega faatino o pisinisi a Saina, ma le faʻaalia o foliga faʻavaomalo o pisinisi a Saina.O le tapenaga ma le faaeteete o le komiti faafoe i le tausaga ua mavae, na maua ai le tali fiafia mai le toatele o kamupani inisinia mai fafo o lo o faatupe e Saina, ma e silia ma le 40 galuega faainisinia mai fafo sa auai malosi i folasaga.Ina ua mae'a talanoaga ma iloiloga a le au fa'amasino, e 6 tolauapiga fa'ata'ita'i ma tolauapiga e 6 lelei na filifilia mo galuega fa'amanuiaina.

O le Ta'ita'ifono o Zhao Junyong o le Tolauapiga a Chengdong na te tu'uina atu fa'ailoga i ē na manumalo i le Tolauapiga Fa'aaliga Muamua o Poloketi i fafo o Saina (3)
O le Ta'ita'ifono o Zhao Junyong o le Tolauapiga a Chengdong na te tu'uina atu fa'ailoga i ē na manumalo i le Tolauapiga Fa'ata'ita'i Poloketi a Saina i fafo (5)

Zhao Junyong, Taitaifono o Beijing Chengdong International Camp Integrated House Co., Ltd., o le malo o le taui, ma Fang Qiuchen, Taitaifono o Saina.
International Contractors Association, na tauaaoina atu faailoga tetele i le au manumalo o le "Saina i fafo o le Poloketi Fa'aaliga Nofoaga".

E ui ina ua mae'a ma le manuia le uluai polokalame "China Overseas Project Demonstration Camp", ae o lo'o i ai pea lona aafiaga ma e mamao tele lona taua.O lenei gaioiga o le a faʻaauau pea o se gaioiga masani a le asosi a le konekarate i tausaga taʻitasi.Ou te talitonu o le atinaʻeina malosi o lenei gaioiga o le a faʻaleleia lelei ai le atinaʻeina o aganuu a kamupani faʻainisinia Saina i fafo ma faʻapipiʻiina se ata faʻavaomalo sili atu mo kamupani Saina.

O le Ta'ita'ifono o Zhao Junyong o le Tolauapiga a Chengdong na te tu'uina atu fa'ailoga i ē na manumalo i le Tolauapiga Fa'ata'ita'i Poloketi a Saina i fafo (1)

Taimi meli: Ian-07-2022